Liggen de plannen voor uw nieuwe tuin al klaar? En bent u nu op zoek naar een hovenier die het werk voor u kan uitvoeren? Of gaat u zelf aan de slag met de uitvoering? Wellicht heeft u hiervoor niet de mogelijkheden of de tijd? Wij kunnen u helpen met al uw wensen rondom het aanleggen/renoveren van een tuin. Wij leggen al jarenlang grote en kleine tuinen aan en gebruiken hierbij de nieuwste aanlegtechnieken en machines. Ons team van professionele hoveniers staat voor u klaar.

U kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor deelaanleg, kleinere klussen of specifiek specialistisch werk. Tuinaanleg kan het jaarrond plaatsvinden. Met de juiste mensen op de juiste plaats zorgen wij voor een professionele uitvoering van uw wensen. Wij leggen niet alleen tuinen aan bij nieuwbouwwoningen, maar ook renovatie van een verwaarloosde tuin of renovatie na een verbouwing van de woning behoren tot de mogelijkheden.

Offerte

Aan de hand van een tuinontwerp of de besproken wensen ontvangt u kostenraming voor de aanleg van de tuin. U heeft hierdoor de kosten duidelijk op een rijtje mèt een heldere omschrijving van het uit te voeren werk. Met deze kostenraming bent u op eenvoudige wijze in staat te beslissen of u de tuin geheel door ons laat aanleggen of dat u kiest om een aantal onderdelen zelf uit te voeren.

Garantie

U bent verzekerd van 1 jaar garantie op alle werkzaamheden en materialen. Zo heeft u de zekerheid dat uw tuin gegarandeerd vakwerk is. De oplevering van een tuin wordt schriftelijk vastgelegd in een opleveringsformulier. Hierin worden eventuele aandachtspunten en de voorgenomen acties in overleg met u beschreven. De nazorg wordt vervolgens in onze planning opgenomen.

Wij zijn Groenkeur-hovenier. Sinds 2007 zijn wij als één van de eersten in Zeeland gecertificeerd Groenkeur-hovenier. Het is uw garantie voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid, duidelijkheid.

Lees hier meer over het kwaliteitssysteem van Groenkeur.

Direct contact opnemen?

Ga naar het contactformulier